Servicii

SISTEME STINGERE

SISTEME STINGERE CU GAZ NOVEC 1230

  • Scopul oricarui sistem de stingere este de a minimiza pierderile si daunele atat la nivelul bunurilor, cat si la nivelul persoanelor aflate in spatiul protejat.
  • Apa este un agent de stingere excelent datorita capacitatii de a absorbi caldura si de a opri procesul de ardere. Cu toate acestea utilizarea apei poate distruge bunurile protejate, motiv pentru care se folosesc instalatiile automate de stins incendii cu gaz NOVEC in spatii in care este cerut un mediu electric neconductiv, unde curatenia este o problema obligatorie, cerandu-se un agent de stingere cu eficienta maxima, netoxic (respirabil) si perfect ecologic.
  • Deoarece stinge prin efectul sau de racire, fluidul Novec 1230 are proprietatile unui gaz, insa este un lichid la temperatura camerei. Este un agent foarte eficient pentru stingerea incendiilor.
  • Recomandari: muzee, galerii de arte, librarii, biblioteci, depozite, banci, echipamente electrice, echipamente medicale si de laborator, instalatii militare, platforme petroliere si instalatii de gaze, fabrici petrochimice, generatoare, statii de pompare, camere de control industriale.

Sisteme control acces si avertizare incendiu

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Contact!